Till erbjudandet

Viarelli erbjuder mopeder som både är funktionella och fantastiskt snygga. Det är inte svårt att förstå varför Viarelli är ett av Sveriges största mopedvarumärken. Upptäck Viarelli’s utbud av mopeder och ta din frihet till nästa nivå!

Vincero

En elegant, komfortabel och trygg scooter med tydlig instrumentpanel som ger dig full kontroll över hastighet, körsträcka och bränslemängd. Viarelli Vincero är utrustad med ett generöst förvaringsutrymme vilket gör att den lämpar sig väl för såväl citypendling som långfärd.

Från 18 700:-

Vincero Electric

Med enastående prestanda, hög komfort och lågt servicebehov levererar Vincero Electric körglädje i världsklass. Ladda smidigt i vägguttaget och ge dig ut på nästa äventyr – både kostnadseffektivt och miljövänligt! Välj mellan lead acid batteri och lithiumbatteri.

Från 19 990:-

Monztro

Cool design i kombination med modern teknik ger dig en av marknadens mest exceptionella scooter. Med sin luftkylda 4-taktsmotor ger Monztro bra med kraft redan vid lägre varvtal. Upplev suverän prestanda och oslagbar känsla varje gång du ger du ut på vägarna.

Från 19 800:-

Monztro Electric

Monztro Electric’s kraftiga lead acid batteri på 20 Ah ger inte bara en kraftfull upplevelse när du vrider på gasen – den tar dig dessutom upp till hela 60 km per laddning. Den stadiga väghållningen, komfortabla sadeln och de generösa förvaringsutrymmena gör varje resa till ett rent nöje.

Från 21 700:-