Till erbjudandet

Suzuki lever tveklöst upp till sitt motto att alla ska ha råd med en riktigt bra bil. På ett närmast makalöst sätt lyckas de leverera fantastiska bilar till rimliga priser. Dubbel körglädje helt enkelt.

Nya Jimny

För knappt 50 år sedan lanserades den första fyrhjulsdrivna bilen från Suzuki. Jimny blev en omedelbar succé och är sedan dess något av en ikon. Och nu äntligen är nya Jimny här! Kraftfull, tuff och utrustad med AllGrip Pro. Suzukis mest kompetenta 4×4-system med bland annat lågväxel.

Läs mer

Swift Sport

Låt oss presentera nöjesmaskinen Suzuki Swift Sport. Den nya turbomotorn, nya avancerade hjälp- och säkerhetssystem i kombination med väghållning i världsklass gör att Swift Sport levererar körglädje på en helt ny nivå.

Läs mer

Swift

Nya Swift har stark personlighet och tar med sin karaktär körglädjen till nya nivåer. Med en både djärv samt kraftfull design är Swift alltigenom en ny bil och ett attraktivt val i småbilsklassen. Byggd på år av succé.

Läs mer

S-CROSS

En Crossover med stil – och 875 liter bagageutrymme att fylla med baksätet nedfällt. S-CROSS erbjuder en fantastisk kombination av funktionalitet som får vardagen att flyta på och känsla som ger pricken över i:et.

Läs mer

Vitara

Vitara är en tuff bil rakt igenom, både vad gäller utseende och det praktiska. Här har du en bil med vägunderhållning av yppersta klass samtidigt som du obehindrat tar dig fram även i stadsmiljö.

Läs mer