Till erbjudandet

Det är inte utan anledning som Mitsubishi är omtyckta av människor världen över. Med ett sekel i branschen har Mitsubishi gång på gång levererat bilar som gör livet både roligare och enklare.

Eclipse Cross

Eclipse Cross tar dig dit du vill oavsett om det är vidderna eller stadens larm som lockar. Bilens dynamiska karaktär ger dig som förare friheten att njuta av resan oavsett var vägen för dig.

Läs mer

ASX

En modern crossover som ger dig allt du kan kräva av en SUV, kombi och familjebil. ASX är byggd med miljömedveten teknik och du kan lita på att den levererar på alla plan när du njuter av resan själv, eller skjutsar nära och kära.

Läs mer

Outlander

Outlander är vad du vill att den ska vara. En komfortabel partner när du vill ta dig längre bort – eller närmre hem. Fem säten blir snabbt sju, eller två när du är i behov av stora lastutrymmen.

Läs mer

Outlander Plug-in Hybrid

När tystnaden säger mer än ord. Outlander Plug-in Hybrid bjuder på svåröverträffad komfort, kvalitet och prestanda – i tysthet. De dubbla elmotorerna kombinerat med en effektiv bensinmotor tar dig dit du vill, även där vägen tagit slut.

Läs mer

L200

En robust och driftsäker bil som levererar enligt de krav som ställs både i tjänsten och av den aktiva familjen. Denna testvinnare erbjuder komfort i kupén och gott om lastutrymme.

Läs mer